Γενικές Πληροφορίες

Ο Κάλαμος είναι ένα μικρό και ήσυχο ψαροχώρι στο οποίο οι επισκέπτες θα βρουν τρείς ταβέρνες και μία καφετέρια σε απόσταση 150 μέτρα από τα διαμερίσματα. Σε καθημερινή βάση από τις 8.30 το π.μ. μέχρι 9.30 π.μ. έρχεται το αυτοκίνητο του φούρναρη για να σας προμηθεύσει ζεστό ψωμί, τυρόπιτες, κρουασάν, κουλουράκια και μανάβης με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Επίσης ψαροκάικο που δένει στην Κεντρική παραλία του Καλάμου μπορεί να σας προμηθεύσει φρέσκα ψάρια.

 Ωστόσο, εάν θέλετε μεγαλύτερη ποικιλία μπορείτε να βρείτε στο χωριό Αργαλαστή που απέχει 6 k.m από τον Κάλαμο. Εκεί υπάρχουν market, κρεοπωλείο, μανάβικα, ταβέρνες, ταχυδρομείο και κάθε Σάββατο γίνεται λαϊκή αγορά με φρέσκα φρούτα, λαχανικά εποχής και αυγά από παραγωγούς της περιοχής. Σε περίπτωση ανάγκης, υπάρχει το Κέντρο Υγείας και δύο φαρμακεία για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Οι επισκέπτες μας έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν και το μπάρμπεκιου της αυλής. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρέχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε.

 

Please publish modules in offcanvas position.